Νίκος Ροζάκης γενικός διευθυντής της decotrade


Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε, η πορεία μας στις κατασκεύες και την αρχιτεκτονική, Οι στόχοι και τα όνειρά μας για το μέλλον                                                                                     
                                                                                                                                                                    

Το παρελθόν μας...

Δημιούργησαμε την nbr architecture  το έτος  2001,  με αντικείμενο εργασιών την αρχιτεκτονική μελέτη για  κατασκεύες και ανακαινίσεις  κτιρίων.  Υπήρχε ήδη πολύ μεγάλη εμπειρία καθώς τα προηγούμενα χρόνια ο ιδρυτής Νίκος Ροζάκης συνεργάστηκε  ως διευθυντής - γενικός υπεύθυνος με καταξιωμένες εταιρείες κατασκεύων (Κυρίου κατασκευαστική, pharmatechnica s.a., Δρακουλάκης, Ελληνική τεχνοδομική, Άκτωρ, decotrade  κ.α.)  σε έργα μικρά και μεγάλλα. 

Η μεγάλη αγάπη μας για την αρχιτεκτονική  και τις κατασκεύες ήταν ο λόγος που η εταιρεία μας αναγνωρίστηκε πολύ σύντομα ως μία από τις καλύτερες του κλάδου έχοντας δεκάδες ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες με τους οποίους συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά!

Το μέλλον...

Η nbr μεγαλώνει! Οι εργασίες ανακαίνισης των νέων γραφείων μας  ολοκληρώνονται και υπάρχει πλέον η δυνατότητα της virtual περιήγησης των σχεδίων σε ένα ευρύχωρο και ευχάριστο περιβάλλον.

γραφεία decotrade

Από την κατασκεύη των νέων γραφείων μας στην Λ. Μεσογείων - Είσοδος

Γραφείο decotrade

Προμελέτη για την κατασκεύη της εισόδου

Σχετικά με την ανακαίνιση σας...

Πριν πάρετε την τελική απόφαση για την κατασκεύη ή  ανακαίνιση του ακινήτου σας ρωτήστε μας! Η επίσκεψη και εκτίμηση προσφέρονται δωρεάν. Θα είναι είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε έναν ακόμα ευχαριστημένο πελάτη μας και μία ακόμα επιτυχία στην ιστορία της επιχείρησης μας!

Νίκος Ροζάκης, γενικός διευθυντής